Ελπίδα για το αύριο

στις

Πως μπορούμε να βρούμε ελπίδα για το αύριο?

Ο Ιησούς στη Καινή Διαθήκη είπε στους μαθητές Του: Όταν θα αρχίσουν να συμβαίνουν με γρήγορο ρυθμό αφύσικα γεγονότα αυτό θα σημαίνει ότι το τέλος του κόσμου είναι πολύ κοντά (Ματθαίος 24:33).

Προειδοποίησε ότι κανένας δεν γνωρίζει πότε θα γίνει η δευτέρα Παρουσία.

Το σημαντικό είναι να είμαστε έτοιμοι, γιατί όταν δεν θα περιμένουμε τον δεύτερο ερχομό του Χριστού, τότε είναι που θα συμβεί. ΞΑΦΝΙΚΑ!

Η πίστη στον Θεό σήμερα είναι η μοναδική ελπίδα για το αύριο.

Δίπλα μας όλα καταστρέφονται. Ο πλανήτης κινδυνεύει, τα οικονομικά καταρρέουν, το οξυγόνο λιγοστεύει, τα νερά μολύνονται, τα πολιτικά συστήματα είναι αδύναμα να δώσουν λύσεις. Πείνα και αρρώστιες μαστίζουν εκατομμύρια συνανθρώπους μας, οικογένειες διαλύονται στο ξεκίνημα τους, μηδενικές αξίες και έξαρση της ηδονής.

Ατελείωτοι πόλεμοι και αβεβαιότητα, φόβος, ανασφάλεια και αναρίθμητοι θάνατοι από εκτρώσεις.

Συγχρόνως μια εκπληκτική πρόοδος της τεχνολογίας τρέχει με ασύγκριτους ρυθμούς.
Αυτό είναι περίπου το σκηνικό των ημερών μας.
Που μπορούμε να στηρίξουμε την ελπίδα μας?
Μόνο με τη πίστη στον Θεό μπορούμε να δούμε το μέλλον με ελπίδα.
Η υπόσχεση Του είναι αληθινή για κάθε αληθινό μαθητή Του.

«Μη φοβάστε» τους είπε ο Ιησούς. «Πηγαίνω να ετοιμάσω ένα τέλειο τόπο και μετά θα έρθω πάλι να σας πάρω μαζί μου, ώστε όπου είμαι εγώ να είστε και εσείς»

Ο Ιωάννης ένας από τους μαθητές του Χριστού, σε μια θαυμαστή αποκάλυψη που του έδωσε ο ίδιος ο Ιησούς, είδε και μετέφερε με λόγια την ελπίδα του Ουρανού:

«Εκεί ο θεός θα κατοικεί με τους ανθρώπους, θα είναι μαζί τους. Θα διώξει κάθε δάκρυ από τα μάτια τους, κι ο θάνατος δεν θα υπάρχει πια, ούτε πένθος ούτε κλάμα ούτε πόνος θα υπάρχει πια, γιατί τα παλιά πέρασαν. Όλα ο Θεός θα τα κάνει καινούργια. Σε όποιον διψάει θα δώσει δωρεάν από το νερό που δίνει ζωή.

Στην υπέρλαμπρή αυτή πολιτεία δεν θα υπάρχουν ούτε ήλιος ούτε σελήνη για να τη φωτίζουν, γιατί θα τη φωτίζουν η λαμπρότητα του Θεού και του Γιού Του Ιησού Χριστού. Νύχτα εκεί δεν θα υπάρχει ούτε μολυσμένα και ψεύτικα πράγματα. Θα υπάρχει προορισμός, λατρεία, δραστηριότητες, ζωή, άνθρωποι με άφθαρτα σώματα, ανταμοιβή και αληθινή Θεϊκή χαρά.

Δεν θα υπάρχει το κακό ούτε ο διάβολος. Εκεί θα βρεθούν μονάχα όσοι είναι γραμμένοι στο βιβλίο της ζωής του Ιησού που θυσιάστηκε για τις αμαρτίες μας.

Αυτή είναι η ελπίδα για το αύριο!
Αυτή είναι η μοναδική ελπίδα!
Πού αλλού μπορείς να στηριχτείς?
Υπάρχει κάτι περισσότερο ελπιδοφόρο σήμερα?
Η μέρα εκείνη πλησιάζει, είναι πολύ κοντά!

Ζήτησε το Αίμα του Ιησού να σε καθαρίσει και περίμενε τον δεύτερο ερχομό Του.

Να είσαι έτοιμος!
Να είσαι και εσύ μαζί μας εκεί!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *