Έχω ρωτήσει πολλά νέα παιδιά, έχω προσπαθήσει να πάρω απάντηση σ` αυτή τη σπουδαία ερώτηση αλλά κανένας δεν γνωρίζει. Μάλλον δεν το ανακάλυψαν ακόμη!

Ίσως δεν ασχολήθηκαν με το θέμα αυτό λόγω... ηλικίας.

Σίγουρα το νόημα της ζωής δεν είναι η διασκέδαση, το φαγητό, ο εαυτός μου, η οικόγενεια, μια καριέρα με καλά χρήματα, ταξίδια, φήμη, σεξ, επιτυχία.....

Νομίζουμε ότι το νόημα της ζωής είναι η προσωπική μας ικανοποίηση και η εκπλήρωση των ονείρων μας. Το αληθινό νόημα της ζωής είναι να γνωρίσεις τον Θεό και αφού τον γνωρίσεις, αρχίζεις να ζείς πραγματικά. Μόνο εκείνος μπορεί να σου αποκαλύψει το αληθινό νόημα της ζωής.

Κοίταξε γύρω σου... τα παιδιά είναι εγκλωβισμένα στο "μικρό τους κόσμο" χάνουν τον "ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΣΜΟ" που ο Θεός θέλει να τους δώσει, το νόημα της ζωής, το σκοπό που υπάρχουν στη γη. Στην πραγματικότητα ο Θεός είναι όλη σου η ζωή! Ο Λόγος του Θεού λέει ότι ο Δημιουργός μας έπλασε σύμφωνα με τη δική Του εικόνα και ομοίωση, θέλει να Του μοιάσουμε!

Στο χαρακτήρα, στην καρδιά, στο νού, στις αξίες, στην αγάπη, στην προσωπικότητα. Μην χτίσεις τη ζωή σου σε φιλοσοφίες και ανθρώπινες ιδέες, χτίσε τη ζωή σου στη σοφία του Θεού!

Τον Θεό θα Τον γνωρίσεις ξεκινώντας μια προσωπική σχέση με τον Ιησού Χριστό.

Εκείνος πέθανε και αναστήθηκε για να ζήσεις με νόημα τη ζωή σου στη γη και για να σου χαρίσει την αιωνιότητα κοντά Του.

Χωρίς τον Θεό στη ζωή σου θα έχεις πάντοτε ένα ανεκπλήρωτο κενό στην ψυχή σου. Άνοιξε το Λόγο του Θεού και εκεί θα γνωρίσεις τα πάντα για τον Θεό.