Μπορεί να σε απασχολεί ή μπορεί να σε απασχολήσει στο μέλλον, 'τι θα φορέσω στο πρώτο ραντεβού?'

Είναι, βλέπεις, η πρώτη συνάντηση και θέλεις να ντυθείς όμορφα, να περιποιηθείς τον εαυτό σου με τον καλύτερο τρόπο, να εντυπωσιάσεις! Έτσι λοιπόν, στολίστηκες, ετοιμάστηκες, φόρεσες τα cool ρουχαλάκια σου, (ή δεν τα φόρεσες...) και να, το πρώτο ραντεβού.

Σήμερα όμως οι σχέσεις των νέων διαρκούν πολύ λίγο μετά το πρώτο ραντεβού. Και μετά θλίψη και απογοήτευση. Γιατί όμως να συμβαίνει αυτό αφού έκανες ότι καλύτερο μπορούσες?

Βέβαια έκανες ότι μπορούσες για να παρουσιάσεις ένα όμορφο σώμα καλοντυμένο και ελκυστικό. Το πρόβλημα είναι ότι πριν από το πρώτο ραντεβού με το αγόρι σου ή με το κορίτσι σου, πρέπει να κάνεις το πρώτο σου ραντεβού με τον Ιησού.

Πρέπει να γνωρίσεις τον Ιησού και να αποκτήσεις προσωπική σχέση μαζί Του. Μόνο τότε θα γνωρίσεις το θέλημα του Θεού και θα είσαι έτοιμος για το πρώτο ραντεβού.

Ο Θεός έχει τον κατάλληλο τρόπο για να σε οδηγήσει στην κατάλληλη ώρα με το κατάλληλο πρόσωπο. Γιατί βιάζεσαι? Θέλεις να έχεις την εμπειρία ενός 'ωραίου' πρώτου ραντεβού με άσχημη κατάληξη?

Είναι υπέροχο να γνωρίζεις ότι ο Ιησούς σε δέχεται όπως είσαι! Σε αγαπάει πολύ! Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι ιδιαίτερο για να του αρέσεις στο πρώτο ραντεβού.

Αυτό το σημαντικό ραντεβού με τον Θεό θα κάνει υπέροχη και συναρπαστική όλη τη ζωή σου.

Εκείνος περιμένει! Eσύ θα πας?